oriel ile saç açma nasıl yapılır

15 Mayıs 2013 Çarşamba Unknown 0 yorum

SAÇ AÇMA İŞLEMİ

BOYALI SAÇLAR




Eğer saç rengini açma işlemi saçın sağlık durumu buna elverişli ise boya kataloğundaki birçok renk seçeneği elde edilebilir. Saç rengini açma yapılacak saçın sağlığı iyi deyil ise saç rengini açma işlemi uygulanmamalıdır. Yani saçınıza röfle yaptırmıştınız yada saç açıcı ile açtırmıştınız fakat herhangi bir nedenden dolayı yada kaza eseri koyu bir renk ile birkaç defa boyanmış ise tekrar saç renginizi açtırmanız önerilmez. Çünkü saçın altında önceden kalmış fakat görünmeyen bir açıcı işlemi var olduğundan tekrar saç açıcı uygulandığında saçlarınız kopma yada lastikleşme durumuna maruz kalabilir.

Bunun yanı sıra sağlıklı bir saçınız var ise saçrenginizi açabiliyorsanız beğendiğiniz bir rengi ör: ateş kızılı yada bakır kızıl veya karamel saç rengi gibi renklere kavuşabilirsiniz.

Boyalı bir saç renginizi saç rengini açma işlemini uygulayıp renk değiştirebilirsiniz. Saç renginizi değiştirmek istiyorsanız birçoğunuzun bildiği gibi boya ile boyalı bir saçı kapatabilirsiniz fakat boya ile boyalı bir saçı açmak çok ama çok zaman isteyen bir durumdur. Çünkü saç boyalarının boyalı bir saçı açma gücü yok denecek kadar azdır. Bu nedenle saç açıcıcılar kullanılmaktadır. Her ne kadar yıpratıcı olsada boyalı bir saçın rengini saç açıcılar daha verimli açmaktadır.

Hazır boya alırken kutunun üzerindeki renkler yanıltıcı olabilir. Kutuların arkasındaki renklere bakarak saç boyası alınmalıdır. Tüketici 9.0 gibi bir boya alırken kutunun üzerinde sarı saçlı bir bayan resmi görünce işte bu rangi istiyorum deyip alıyor. Oysa kutunun arkasını çevirdiğinde mevcut saç renginiz bu ise bu boya ile boyadığınızda şu renk çıkar diye göstermektedir. Varsayalım koyu kestane bir saç renginiz var ise 9.0 sarı gibi bir boya aldığınızda asla kutunun üzerindeki renk çıkmayacaktır. Daha çok açık kahveyi andıran bir renk ile karşılaşırsınız. Açık kumral bir saç renginiz var ise 9.0 ile boyadığınızda sarı rengi elde edersiniz.
Boya ile açılmayacak saçlar şunlardır.
1-Kınalı saçlar
2-Mavi siyah, siyah, koyu kestane gibi çok koyu boyalı saçlar
3-Kızıl ile boyanmış saçlar.
4-Koyu kahve ve koyu renklere boyanmış tüm saç tipleri.

Bu tip saçlar ancak saç açıcı ile açılabilir. Saç açıcı ile saç açma videosu anasayfamızda görülmektedir. Bazı saç tipleri saç açıcı ile açma işlemi yapıldığındada yeterince açılmaz ör: Mavi siyah yada koyu kızıl veya siyah gibi renkler saç açıcı ile yeterince açılmaz. Fakat kahve yada bakır kahve gibi tonlara dönülebilir.


0 yorum: