doğru yüze saç kesimi

27 Mayıs 2013 Pazartesi Unknown 0 yorum

DOĞRU SAÇ KESİMİ NASIL OLUR

SAÇ MODELİM

HANGİ YÜZE HANGİ SAÇ MODELİ


Doğru renk

Yüzünüzü olduğundan daha ince ve zarif göstermek için hoş bir  saç kesiminizi, biraz renk ve yaratıcılık kullanarak destekleyebilirsiniz. Karşıtlıklar bu iş için idealdir. Karşıt renkler gölge izlenimi yaratır ve bu da yüzünüzün daha ince görünmesini sağlar. Örneğin, yapılı bir kadının, tam sarışın olması göze hoş görünmeyecektir, bunun yerine sarıyı biraz kahverengiyle karıştırmak gerekir. bu şekilde doğru rengi bulduğunuzu fark edeceksiniz.

Mükemmelleştirin

Yüzünüzü daha ince göstermek adına aklınızda bulundurmanız gereken bir diğer şey de saçınızı yıkamak, şekillendirmek ve bakımını yapmak için hangi ürünleri kullandığınızdır. Sabah kalkıp, saçınızı yıkayıp kuruttuktan sonra, bütün gün aynı şekilde güzel görünmesini bekleyemezsiniz. Kullandığınız ürünlerin görünüşünüzle çok ilgisi vardır. Doğru ürünlerle, saçınızın hacme ihtiyaç duyduğu kısımlara dolgunluk kazandırabilir, zorlu kısımları pürüzsüzleştirebilir ve saçınızı olabilecek en mükemmel halde tutabilirsiniz.
Yuvarlak yüzler için mükemmel bir saç modeli var mı?
Son olarak, yuvarlak bir yüze sahip olmanın diğer kadınlar kadar çekici olamayacağınız anlamına gelmediğini unutmayalım. Kate Winslet, Cameron Diaz, Drew Barrymore ve Christina Ricci gibi birçok göz kamaştırıcı kadın, yuvarlak yüzlerle kutsanmışlardır diye adlandıra biliriz en azından. Ve saydığımız veya yazmadığız bir çok ünlü bu isimler yuvarlak yüzler için tek bir mükemmel saç modeli olmadığını kanıtlıyor. 

0 yorum: